DAN NEZAVISNOSTI SLAVI SE I U MANJEM BH. ENTITETU: U ponosnom Kozarcu se vihore zastave BiH

- Slavi se država i u Kozarcu. Ko kaže da je nema – kazao je Arifagić.

  • Vijesti

  • 28. Feb. 2021  01. Mar. 2021

  • 9

Zvaničnici u bh. entitetu RS ne priznaju, samim tim i ne slave Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Ali oni koji su se vratili na svoja prijeratna ognjišta pokazuju i dokazuju da je ona nezavisna, jedinstvena zemlja svih naroda.

I ovoga puta su Kozarčani okitili svoj Kozarac bh. zastavama i proslavit će 1. mart kako zaslužuje jedan državni praznik.

Povodom obilježavanja 1. marta Dana nezavisnosti BiH Jusuf Arifagić koji se vratio u svoj Kozarac gdje razvija svoj biznis i zapošljava sve Kozarčane i Prijedorčane u svoju kompaniju „Arifagić Investment“.

Slavi se država i u Kozarcu. Ko kaže da je nema – kazao je Arifagić.

Inače, danas je u organizaciji Udruženja veterana Krajine 92.-95. Prijedor, a uz pokroviteljstvo predsjednika Skupštine grada Prijedora Mirsada Duratovića održana svečana akademija povodom Dana nezavisnosti BiH.

Također je polozeno cvijeće na spomen obilježja i šehidska mezarja širom Prijedora. Svečanosti su prisustvovali i gosti iz USK-a. Premijer Mustafa Ružnić, ministar privrede Nijaz Kadirić kao i potpresjednik entiteta RS Samiz Salkić.

Pred nama je jedan dug put izgradnje drzave BiH u kojoj će svaki građanin uživati pune slobode. Prijedorčani povratnici su još jednom pokazali puno jedinstvo. I dokazali da je Prijedor i naš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...