DRAGAN BURSAĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Kada kažeš da se Jasenovac krio od javnosti decenijama, zapravo dobrovoljno pristaješ da budeš debilčina…“

Novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać oglasio se povodom brojnih laži u vezi s Jasenovcem.

  • Društvo

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 0

Busać je na Twitteru komentirao posljednje izjave predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, koji je jučer u Jasenovcu kazao kako se istina o Jasenovcu dugo godina skrivala i u bivšoj zajedničkoj državi.

„Kada kažeš da se Jasenovac krio od javnosti decenijama, zapravo dobrovoljno pristaješ da budeš debilčina. A kad (po)slušaš one koji tako govore i slažeš se s njima, osim što si debilčina, pristaješ i da te drugi drže za debilčinu. Jednostavno je", poručio je Bursać.

"Pa, četnici su imali i svoj kanc u NDH! Kad bolje razmislim, u konkurenciji faš. Italije i nac. Njemačke, četnija je bila ipak najveća ustaška saveznica", napisao je Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...