UHAPŠEN BIVŠI PREDSJEDNIK BARCELONE: Među igračima koje je napadao nalaze se Messi, Pique, Xavi...

...Puyol, Iniesta i mnogi drugi.

  • Sport

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 0

Donedavni predsjednik FK Barcelona Josep Bartomeu uhapšen je danas u vezi s aferom "Barcagate", javlja "El Pais".

Španski mediji navode da je Bartomeu unajmio kompaniju “13 Ventures” za društvene medije kako bi javno diskreditovao igrače i osoblje. Bartomeu se pod istragom policije našao onog trenutka kada se saznalo da je za spomenute usluge firmu plaćao šest puta više od tržišne ponude, a ostatak novca je, kako se vjeruje, zadržavao za sebe.

Među igračima, sadašnjim i bivšim, koje je napadao, nalaze se Leo Messi, Gerard Pique, Xavi Hernandez, Carles Puyol, Andres Iniesta... Policija je u ponedjeljak pretražila zvanične prostorije Barcelone, a pored Bartomeua, uhapšeni su još Oscar Grau i Roman Gomes Ponti.

(SB/CdM)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...