MARGOT ROBBIE U CENTRU PAŽNJE: Pojavila se u ovoj maksi haljini na dodjeli Zlatnih globusa, a danas svi o njoj govore... (FOTO)

Margot Robbie ostala je vjerna "Chanelu" te je po crvenom tepihu prošetala u maksi haljini iz ready to wear kolekcije ove francuske modne kuće za proljeće/ljeto 2021. godine.

  • Žena

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 0

Iako je njezina producentska kuća "LuckyChap Entertainment" bila zaslužna za snimanje filma "Djevojka koja obećava", a koja je imala četiri nominacije na ovogodišnjim Zlatnim globusima, Margot Robbie na dodjeli nagrada pojavila se tek u ulozi prezenterke.

Ujedno je bila među rijetkim slavnim ženama koje su uistinu prošetale crvenim tepihom, umjesto da su se javile videopozivom u dodjeli filmskih i televizijskih nagrada Udruženja holivudskih stranih novinara.

Baš zato mnogi su očekivali da će australska ljepotica odabrati glamuroznu večernju haljinu za ovu priliku.

Margot Robbie ostala je vjerna "Chanelu" te je po crvenom tepihu prošetala u maksi haljini iz ready to wear kolekcije ove francuske modne kuće za proljeće/ljeto 2021. godine.

Riječ je o lepršavom modelu bez naramenica s decentnim uzorkom i visokim izrezom na predjelu bedra, koji je stegnula odgovarajućim "Chanelovim" remenom, a koji je podijelio komentatore na društvenim mrežama, piše Zadovolna.hr.

I dok se jedni ne mogu nadiviti njezinom izdanju za Zlatni globus, drugi smatraju da je haljina previše ležerna za takvo događanje. Kojem vi taboru pripadate?

 Margot Robbie u Chanelovoj haljini na Zlatnim globusima 2021 - 3Margot Robbie u "Chanelovoj" haljini iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...