NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA: Jennifer Lopez jednom fotografijom skoro srušila Instagram (FOTO)

U kratkom roku njezina je fotografija u bijelom kupaćem kostimu prikupila milione lajkova.

  • Show

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 1

Mada joj je 51 godina, pjevačica i glumica Jennifer Lopez jedna je od rijetkih koja se bez problema može i usred zime pohvaliti fantastičnim tijelom u oskudnom kupaćem kostimu.

U kratkom roku njezina fotografija u bijelom kupaćem kostimu, koji u prvi plan stavlja njezinu slavnu stražnjicu i jedva da pokriva grudi, prikupila je oko pet miliona lajkova, a komplimenti su doslovce pljuštali.

Zvijezda filma "Prevarantice s Wall Streeta" trenutno je na odmoru sa zaručnikom Alexom Rodriguezom u Dominikanskoj Republici, a obožavatelji su joj, između ostalog, poručili: "Otkrila si fontanu mladosti. Kad ćeš je podijeliti s nama?", "Savršeno tijelo" ili, pak, "Riječi nisu potrebne", piše Jutarnji.hr.

Nedavno ju je javnost osudila, jer previše fotošopira svoje fotografije, ali kritičari se sada posipaju pepelom kada su vidjeli fotografiju u oskudnom badiću koji je jedva obuzdao njezine bujne obline.

Jennifer na fotografiji pozira i sa minimalno šminke na licu, a u opisu fotografije navela je kako je nedjelja dan za brigu o sebi.

Lopez će u julu ove godine proslaviti 52. rođendan, ali za nju su godine samo obična brojka s obzirom na to da fanovi teoretiziraju kako je zasigurno pronašla eliksir vječne mladosti i ljepote.

Istina je da svom izgledu posvećuje puno pažnje te redovno i naporno vježba kako bi ostala u top-formi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...