SKANDALOZNA IZJAVA DODIKOVOG POTRČKA: "1. MART MOŽE BITI SAMO DAN ŽALOSTI. Kakav je to praznik u pet i po kantona..."

"Prvi mart može biti jedino dan žalosti u BiH, a nikako nezavisnosti", poručio je Radovan Kovačević, savjetnik člana Predsjedništva BiH.

  • Politika

  • 01. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 8

  Kovačević poručio da 1. mart može biti samo dan žalosti: Kakav je to praznik u pet i po kantona

Prvi mart može biti jedino dan žalosti u BiH, a nikako nezavisnosti, poručio je Radovan Kovačević, savjetnik člana Predjedništva BiH.

S obzirom na to da postoje oni koji žalost slave, dodaje Kovačević, teško je ne poželjeti biti nezavisan od njih.

– Stoga, srećan dan nezavisnosti FBiH. Ili još preciznije, dan nezavisnosti pet i po kantona – napisao je Kovačević na Twitteru.

Danas se proslavlja Dan nezavisnosti u sjećanju na referendum o nezavisnosti BiH, koji je održan 29. februara i 1. marta 1992. '

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...