DVA SASTOJKA SU DOVOLJNA: Jedan gutljaj ovog napitka svako jutro, za zdravu jetru i savršenu probavu…

Ovaj napitak možete pripremati cijeli život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

  • Zdravlje

  • 02. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 0

Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestat će tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled podmlađen. Zaboravit ćete na probleme sa probavom, osjećat ćete se zdravo sa puno energije.

Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Ona sudjeluje u procesu obnavljanja krvi. Također, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Ona, također, čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njezino svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašičicu maslinovog ulja pomiješanog s kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

Poslije mjesec dana korištenja ove mješavine, trebali biste osjetiti promjene.

Crijeva će raditi uredno, zaboravit ćete na zatvor i probleme sa probavom. Osjećat ćete se zdravo s puno energije.

Limun učinkovito čisti krvne žile od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Isprobajte, mnogi se kunu da im je pomoglo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...