SVE ISPLIVA NAVIDJELO, GORE DRUŠTVENE MREŽE: Pojavio se snimak iz Bratislave na kojem se Vučić nalazi u društvu Stefanovića i Kokeze… (VIDEO)

Pratio je fudbalsku utakmicu između Slovana i Crvene zvezde u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

  • Regija

  • 02. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 0

- Na kraju, sve ispliva na videlo, zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju - izjavio je Aleksandar Vučić. Shodno toj mudroj izreci, na društvenim mrežama se pojavljuju snimci iz Bratislave 2010. godine, na kojima se naprednjački lider pored svog sina Danila nalazi u društvu Nebojše Stefanovića i Slaviše Kokeze, s kojima je pratio fudbalsku utakmicu između Slovana i Crvene zvezde u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- I evo, da vas ja sad pitam, kažite mi, a šta sam to ukrao negde, a gde tu imam nešto, a da nisam imao 2012. godine? I sad ćete da vidite kakvi su to lažovi. Kažite mi to za članove porodice, uže, šire, šta god hoćete, nema ništa - rekao je Vučić u "Novom jutru" na TV Pink.

Kako sada u režimskim tabloidima možemo svašta pročitati protiv Kokeze, za kojeg se sumnja da je učestvovao u pripremi atentata na Vučića, trebalo bi podsjetiti na neke činjenice koje dovode u vezu enorman porast Kokezinog bogatstva i dolazak Vučića na vlast 2012. Na njih je odavno ukazivao Borko Stefanović, potpredsjednik Stranke slobode i pravde, ali su Vučićevi mediji to ingnorisali, piše Direktno.rs.

- Mi danas ćemo pokušati da budemo efikasni, otvarajući nešto što mi nazivamo "dosije Slaviša Kokeza". Dakle, taj čovek je ušao u biznis 2012. godine, formirajući svoju firmu koja se zove "Prointer". Takođe, Kokezina firma "Prointer" je uspela da kupi "Eurosalon", nekada gigant industrije nameštaja u Srbiji, za 190 hiljada evra, da bi samo zgradu na Sajmu u Beogradu, za potrebe "Beograda na vodi" prodao državi za čak 16 miliona evra - rekao je Borko Stefanović.

Kao dragulj na kruni Slaviše Kokeze, ukazao je Stefanović, je preduzeće "Win-Win", koje je povećalo prihod sa pet na 150 miliona eura otkad je SNS na vlasti.

- I on je prodat "Tehnomaniji" za ogroman novac. U periodu od 2013. do 2017. godine, samo dve Kokezine firme s državom su potpisale preko 200 ugovora, vrednih 52 miliona evra. Samo od EPS Kokezina firma je dobila preko 50 ugovora. Firma "Prointer" uvećala je tako svoj prihod za fantastičnih 350 puta, za sedam godina postojanja. Sa 150 hiljada evra u 2011. na 52 miliona evra u 2016. - zaključio je potpredsjednik SSP-a.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

Podsjetimo, visoki funkcioner SNS-a Vladimir Đukanović napisao je na društvenoj mreži Parler, povodom privođenja Kokeze, da je nevjerovatno bogatstvo stekao tako što mu je to omogućio Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...