SAVRŠENO: Kraljica Letizia u modelu suknje koji će se ovog proljeća nositi i na našim ulicama (FOTO)

Kraljica Letizia za dodjelu je odabrala vrlo decentnu i jednostavnu odjevnu kombinaciju.

  • Žena

  • 03. Mar. 2021  03. Mar. 2021

  • 0

U kraljevskoj palači El Pardo u Madridu održana je dodjela Nacionalnih sportskih nagrada. Španska kraljica Letizia i kralj Felipe VI uručili su priznanja najboljim španskim sportašicama i sportašima.

Najprestižniju nagradu za sportašicu godine dobila je bokserka Joana Pastrana, a sportašima godine proglašeni su biciklist Alejandro Valverde i snowboarder Regino Hernandez.

Kraljica Letizia za dodjelu je odabrala vrlo decentnu i jednostavnu odjevnu kombinaciju. Dugačku plisiranu suknju u bež nijansi kombinirala je s tankim crnim puloverom dugih rukava i klasične salonke u crnoj boji.

Kraljica Letizia na dodjeli nagrada u suknji brenda Massimo Dutti

Kraljica Letizia na dodjeli nagrada u suknji brenda Massimo Dutti (Foto: Profimedia)

Suknju španjskog brenda Massimo Dutti prvi put je u javnosti nosila u junu prošle godine prilikom jednog izlaska u društvu supruga Felipea te kćerkica Leonore i Sofije.

Tada se odlučila za malo ležerniji stajling i suknju kombinirala s crnim topom bez rukava i espadrilama, piše Zadovoljna.hr.

Kraljica LetiziaLetizia u istoj suknji u junu prošle godine (Foto: Getty Images)

Plisirane suknje mnogim su ženama omiljen model, a kraljica Letizija još jednom nam je pokazala kako one mogu sjajno izgledati u elegantnim i ležernim varijantama.

Iako su najpopularniji midi modeli, na primjeru kraljice možemo vidjeti da su i maksi varijante plisiranih suknji jednako lijepe i svestrane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...