VELIKA POMAMA ZA ODMARALIŠTEM U NEUMU: Prodaja odgođena za maj iz samo jednog razloga...

Kako su naveli, razlog odgađanja je nepovoljna epidemiološka situacija, kako u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, tako i u Kantonu Sarajevo, te zbog opasnosti širenja zaraze.

  • Ekonomija

  • 03. Mar. 2021  03. Mar. 2021

  • 2

Ročište za prodaju odmarališta u Neumu, u vlasništvu "Feroelektra" iz Sarajeva, koje je bilo zakazano za naredna tri dana, odgođeno je za maj, saopšteno je iz Opštinskog suda u Čapljini.

Kako su naveli, razlog odgađanja je nepovoljna epidemiološka situacija, kako u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, tako i u Kantonu Sarajevo, te zbog opasnosti širenja zaraze.

"S obzirom na to da je za prvu prodaju predmetnih nekretnina zainteresovan veliki broj kupaca, kako sa područja Sarajeva, tako i iz ostalih krajeva Federacije BiH, a sala u kojoj je trebalo biti održano ročište javne licitacije nije adekvatna za prijem više od 30 osoba, ročište se odgađa, rekli su iz Suda.

Dodali su da se novo ročište zakazuje za 6. i 7. maj sa početkom u 10 sati, o čemu će Sud donijeti poseban zaključak i dostaviti strankama, piše BHRT.

Podsjetimo, prodaja spomenutih nekretnina izazvala je pravu pomamu, brojni građani su pohrlili u Neum kako bi kupili stan ili apartman po prilično pristupačnim cijenama. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...