BIVŠA PREDSJEDNICA HRVATSKE IMA NOVI POSAO: Kolinda Grabar-Kitarović postala je posebna savjetnica… (FOTO)

Ona se od 1. marta pridružila ZŠEM-u u ulozi posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte. 

  • Regija

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 1

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović postala je posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte pri Zagrebačkoj školi ekonomije i manadžmenta.

Ona se od 1. marta pridružila ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte. 

Ovu vijest je potvrdila i ova škola putem Facebooka, čiju objavu prenosimo u cijelosti.

"Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, 1. ožujka, pridružila se ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte. Kolinda Grabar - Kitarović podržat će ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne suradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, 1. ožujka, pridružila se ZŠEM-u u ulozi Posebne...

Objavljuje Zagreb School of Economics and Management - ZSEMSrijeda, 3. ožujka 2021.

Kolinda Grabar - Kitarović lani je postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora, pa će tako aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM. Međunarodni konzorcij za ovaj projekt čine dva elitna sveučilišta - Stockholm School of Economics te njemački WHU - Otto Beisheim School of Management, kao i četiri olimpijska odbora iz regije.

Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar–Kitarović stekla na prethodnim pozicijama. Dobrodošli", poručili su iz ove škole, piše RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...