VUKANOVIĆ U JEDNOM DAHU: "DODIK je okupator, boji se VUČIĆA, poslušat će INZKA, zbog njega idemo u NATO..." (VIDEO)

"Međunarodna zajednica nas posmatra kao sanitarni koridor. Nemaju dobre i iskrene namjere prema nama", rekao je Vukanović.

  • Mini market

  • 04. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Na Facetv gostovao je poslanik Narodne skupštine Nebojša Vukanović.

"Vučić je pokazao moć. Dodik se boji Vučića. Mora pitati ministre iz Srbije s kim će na piće. Njih trojica danas na saslušanju kod ambasadora. Vjerovatno im rekli da su potrošeni. Dodik potpisao da idemo u  NATO.

Međunarodna zajednica nas posmatra kao sanitarni koridor. Nemaju dobre I iskrene namjere prema nama. Nikad se ne bi sastao s Viškovićem kao Draško.

S mafijom I okupatorom se ne pregovara. Uništili su nas više već ijedan okupator. Bolje u pakao već u njegovo naručje. Vučić će iskoristiti Dodika da pobjedi na izborima. Ako Amerikanci budu tražili da se distancira od njega on će to uraditi.

SNSD mafijaška organizacija. Ako budu htjeli da se povuče Dodik će isprovocirati međunarodnu zajednicu. Planira opravdati milijarde i s tim opranim parama kupiti Elektroprivredu RS-a.

Sve što traži Incko on će ispoštovati. Žrtvovat će Cvijanovićku i Viškovića, Lukača ne smije. Rekao sam mu da čuva Dejton da ne provocira međunarodnu zajednicu, spržit će nas.

Čović najmudriji, ne pravi incidente, sa svakim lijepo ni s kim iskreno. Dodik igrač u rukama HOS-a. Čović korumpiran i pohlepan. Ne vjerujem Gordani Tadić.

Šmit bi mogao pokrenuti mnoge procese. Njemci su disciplinovani, raduje me što on dolazi.  Ako budem član Predsjedništva ojadu ću ih zabavati", rekao je Vukanović za Facetv.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...