I ČOVIĆ SE OGLASIO NA TWITTERU: "Današnji sastanak bio je "konstruktivan". Napredak u integraciji mora se postići U PRVIH ŠEST MJESECI 2021. GODINE"

Sastanak na kojem su glavna tema bile bitne reforme, naročito po pitanju implementacije 14 prioriteta Evropske komisije, prokomentirao je na svom Twitter profilu Dragan Čović.

  • Politika

  • 04. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Predsjednik HDZ-a Dragan Čović nazvao je "konstruktivnim" današnji nenajavljeni sastanak sa ambasadorima EU i SAD-a, Johanom Sattlerom i Ericom Nelsonom na kojem su još prisustvovalai i lideri SDA Bakir Izetbegović te SNSD-a Milorad Dodik

Sastanak, na kojem je glavna tema bila bitne reformi naročito po pitanju implementacije 14 prioriteta Evropske komisije, prokomentirao je na svom Twitter profilu Čović.

"Konstruktivan sastanak danas sa ambasadorima Sattlerom, Nelsonom, Izetbegovićem i Dodikom. Napredak u integraciji mora se postići u prvih šest mjeseci 2021. godine", napisao je Čović.

 Ranije je Bakir Izetbegović nakon sastanka izjavio da je zadovoljan atmosferom i željom svih aktera sastanka da se napravi bolja atmosfera u državi i da se krene u reforme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...