BAŠ SU PRETJERALI: Vučić Bogoljuba Karića zvao "lopovom", a sad se grle i ljube (VIDEO)

Iako je predsjednik svojevremeno optuživao Karića "da je lopov i da se hvali što je lopov, jer je lopovluk njegov metod delovanja", porodica Karić je sada već svojim poznatim videoobraćanjima predsjedniku čestitala 51. rođendan.

  • Regija

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 0

U moru brojnih čestitki za rođendan predsjednika Aleksandra Vučića, porodica Karić ipak je našla jedinstven način da izrazi svoju ljubav i poštovanje. Laskanje uz laskanje, pa još malo laskanja.

Iako je predsjednik svojevremeno Karića optuživao "da je lopov i da se hvali što je lopov, jer je lopovluk njegov metod delovanja", porodica Karić je sada već svojim poznatim videoobraćanjima predsjedniku čestitala 51. rođendan.

- Dragi naši prijatelji, sve čestitke našem predsedniku Aleksandru Vučiću za rođendan, želimo ti kozačku dugovečnost, sibirsko zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Tvoji Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - navodi se ispod videočestitke. 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je još 2019. godine u pratnji biznismena Bogoljuba i Milanke Karić i obišao naselje u kojem žive zaposleni u BK grupi u Minsku i u kojem se rodilo 14 mališana.

Karić i Vučić obilazili su predsjedniku omiljene košarkaške terene, a odigrali su i partiju šaha. Baš ova predsjednikova posjeta dala je porodici Karić inspiraciju za originalnu rođendansku čestitku, neko bi rekao "šlihtanje", uz romantičnu muziku, piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...