ORUŽANI NAPAD U PRIJEDORU: Policija traga za napadačem koji je sasuo rafale na ugostiteljski objekat, poznat i njegov identitet

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

  • Hronika

  • 07. Mar. 2021  

  • 1

Policija u Prijedoru intenzivno traga za muškarcem R.M. koji je sinoć ispalio više hitaca iz automatske puške u pravcu ugostiteljskog objekta u tom gradu, saopšteno iz policijske uprave Prijedor.

Kako se nezvanično saznaje, riječ je o Renatu Marjanoviću, a na teret mu se stavljaju krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policiji u Prijedoru sinoć je oko 20.40 prijavljeno da je u Ulici Slavka Rodića u Prijedoru R.M. iz ovog grada iz vatrenog oružja ispalio rafalno više hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta, nakon čega se vozilom marke Opel Corsa udaljilo s lica mjesta, navedeno je u saopštenju.

U pucnjavi niko nije povrijeđen, a na objektu su pričinjena znatna oštećenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...