POPULARNA NISKOBUŽETNA AVIOKOMPANIJA U OFANZIVI: Nakon što su to učinili u Sarajevu, „Wizz Air“ otvara novu bazu…

Dva aviona Airbus A321 podržavat će operacije 11 novih ruta koje povezuju 10 gradova.

  • Ekonomija

  • 08. Mar. 2021  

  • 0

Zrakoplovna tvrtka bazirat će dva zrakoplova Airbus A321 u zračnoj luci Palermo počevši od lipnja 2021. Uz uspostavljanje nove baze Wizz Air, zrakoplovna je tvrtka najavila sedam novih usluga iz Palerma i još četiri domaće talijanske usluge iz Bologne, Brindisija, Pise, Milana Malpensa, i Catania od lipnja 2021. 

Povijest Wizz Aira u Italiji datira iz 2004. godine kada je prvi krenuo iz Bergama u Katowice. Zrakoplovna kompanija prevezala je 41 milijun putnika u i iz Italije u posljednjih 17 godina. Kao dio širenja Wizz Aira, zrakoplovna tvrtka nastavlja povećavati svoje poslovanje u Italiji domaćim i međunarodnim letovima. Dva zrakoplova Airbus A321 podržavat će operacije 11 novih ruta koje povezuju sljedećih 10 gradova: Basel-Mulhouse-Freiburg (Euroairport), Bologna, London Luton, Milano Malpensa, Pisa, Torino, Treviso, Verona, Brindisi, Cagliari, ukupno u više više od 1.000.000 dodatnih mjesta na prodaju iz Italije 2021. godine.

Govoreći na press konferenciji prošle sedmice, George Michalopoulos, glavni komercijalni direktor Wizz Aira, rekao je:

„Nakon 17 godina uspješnog poslovanja u Italiji, drago mi je što mogu najaviti našu četvrtu talijansku bazu u Palermu. Današnja najava potkrepljuje našu predanost razvoju našeg prisustva u Italiji i pružanju pristupačnijih prilika za putovanje, održavajući pritom najviše standarde zdravstvenih i sigurnosnih protokola. "

"Naš najmoderniji zrakoplov, kao i naše pojačane zaštitne mjere, osigurat će najboljim mogućim sanitarnim uvjetima putnike. Wizz Air upravlja najmlađom i ekonomski najučinkovitijom flotom s najnižim utjecajem na okoliš u Europi. Proširenje Wizz Aira ne samo da će ponuditi povoljnije mogućnosti putovanja, već će također doprinijeti oporavku lokalnih gospodarstava, a posebno oporavku turističke industrije ", dodao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...