„TO ŠTO ČETNICI U ISTOČNOJ BOSNI OŠTRE NOŽEVE…“: Emir Suljagić za novi skandal direktno optužio Gordanu Tadić, odmah se oglasio Milan Tegeltija

Nakon nemilih scena iz Istočne Bosne i novog četničkog orgijanja, na društvenim mrežama oglasili su se Emir Suljagić i Milan Tegeltija.

  • Mini market

  • 08. Mar. 2021  08. Mar. 2021

  • 7

Direkor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić, nakon najnovije četničkog divljanja, direktno je optužio glavnu tužiteljicu Tužiteljstva BiH Gordanu Tadić.

„I to što četnici u istočnoj Bosni oštre noževe otvoreno imamo zahvaliti Tužilaštvu BiH i Gordani Tadić, koji su zauzeti pravosusnim etničkim čišćenjem u Sarajevu“, poručio je direktor memorijalnog centra Srebrenica, Emir Suljagić.

Nedugo nakon toga uslijedio je odgovor Milana Tegeltije:

„Ovakvo neuvijeno, radikalno, ratnohuščkačko širenje straha , panike i mržnje prema srpskom narodu od direktora memorijalnog centra Srebrenica, čovjeka iza koga bezrezervno stoji čitavo političko Sarajevo, govori više o održivosti BIH od svih srpskih političara zajedno“, poručio je Tegeltija.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...