KAO U HOROR FILMU: Iza ogledala u svom kupatilu pronašla tajanstveni stan, pa sve snimila kamerom

U nizu sada viralnih TikTok videozapisa, Hartsoe prvo primjećuje hladan propuh u svojoj kupaonici, dovoljno jak da joj otpuše pramenove kose. Zatim pogleda iza svog zrcala i otkriva skriveni stan.

  • Šareni svijet

  • 09. Mar. 2021  09. Mar. 2021

  • 1

Nakon što je Samantha Hartsoe pronašla čitav trosobni stan skriven iza ogledala u kupaonici u vlastitom domu u New Yorku, odlučila je ignorirati lekcije bilo kojeg dobrog horor filma - i istraživati ​​dalje, piše Guardian.

"Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene", rekla je ova žiteljica Roosevelt Islanda za NBC New York. "Nisam mogla ne doznati što je s druge strane moje kupaonice."

Njezina avantura, koja se dogodila početkom ovog mjeseca, bila je čudna čak i za pojmove često bizarnog njujorškog tržišta nekretnina. 26-godišnjakinja je svoje otkriće dokumentirala na društvenoj mreži što su pogledali milijuni gledatelja i njezino iskustvo usporedili su s filmovima poput Parazita i Candymana.

U nizu sada viralnih TikTok videozapisa, Hartsoe prvo primjećuje hladan propuh u svojoj kupaonici, dovoljno jak da joj otpuše pramenove kose. Zatim pogleda iza svog zrcala i otkriva skriveni stan.

Iako šokirana, pričvrsti na glavu improvizirana prednja svjetla i masku, naoruža se čekićem i popne se kroz rupu na zidu kupaonice.

Izjava o odricanju odgovornosti za videozapis upozorava da bi takvi postupci 'mogli rezultirati ozbiljnom ozljedom', ali Hartsoe ipak neozlijeđena dolazi do tla.

'Sada si u drugoj dimanziji!', govori na snimci njezin cimer. 'Kreni dalje.'

Unutar tajnog prostora od kojega se diže kosa na glavi, Hartsoe pronalazi otvorene prozore i hrpu vreća za smeće. Otkriva i praznu bocu s vodom, koju naziva 'znakom života'.

Provlačeći se mračnim sobama, šapuće: 'Što nije u redu sa mnom?'

'Očekivala sam da će netko biti ovdje, pogotovo kad sam našla tu bocu s vodom', rekla je za časopis New York. 'I to me definitivno prestrašilo.'

No nakon temeljite istrage zaključila je da su potrgani podovi, izloženi cjevovodi i nedostatak WC-a ili kade učinili prostor nemogućim za život.

Kakav je to zapravo stan i dalje ostaje tajna. Hartsoe kaže da ni njezini upravitelji zgrade ne razumiju to u potpunosti.

Za sada izbjegava kupaonicu koliko god je to moguće, šaljivo pripisujući barem dio masovne privlačnosti svog videa želji Njujorčana da pronađu barem jedan dodatni kvadratni metar prostora iza zidove svoje kupaonice. 

'Mislim da svi u New Yorku imaju tako male stanove da doista ne znate što ćete pronaći', rekla je. 'I svi se nadaju naći više prostora.'

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...