ZA ELEGANTAN IZGLED I PRIVIDNO DUŽE PRSTE: Lakovi kojima se uvijek vraćamo (FOTO)

Prilikom odabira najbolje nude nijanse obratite pozornost na ton vaše kože.

  • Žena

  • 09. Mar. 2021  

  • 0

Jednako koliko na noktima volimo vidjeti odvažne nijanse lakova za nokte koje svu pozornost privlače na sebe, toliko uživamo i u pogledu na elegantne nokte s manikurom u nude nijansama.

Nude lakovi za nokte jednostavno su jamac njegovanog i elegantnog izgleda ruku zbog čega im se žene redovito vraćaju, posebno u proljetnim mjesecima kada kod mnogih dođe do zasićenja "teškim" bojama, piše zadovoljna.hr.

Prilikom odabira najbolje nude nijanse obratite pozornost na ton vaše kože. Onima sa svjetlijom bojom kože bolje pristaju tamnije nijanse, a obrnuta je situacija kod onih s tamnijom bojom kože. Oni neka biraju svjetlije nijanse nude lakova.

U galeriji izdvojili smo  lakove za sve koji žele nijanse uz koje prsti izgledaju duže i još elegantnije nego inače.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...