KRALJICA PREKINULA ŠUTNJU: Oglasila se o intervjuu koji je UZDRMAO DVOR - "Zabrinjavajuće je..."

Buckinghamska palača prekinula je u utorak šutnju o eksplozivnom intervjuu koji su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle dali Oprah Winfrey, a koji je emitiran proteklog vikenda.

  • Svijet

  • 09. Mar. 2021  

  • 0

Britanski kraljevski dvor izdao je kratko saopćenje kojim se osvrće na niz teških optužbi od kojih je najsnažnije odjeknula ona o rasizmu koji su prema vojvodi i vojvotkinji od Sussexa navodno ispoljavali neki članovi kraljevske obitelji.

- Cijela obitelj je s tugom primila spoznaju o tome koliko su izazovne protekle godine bile za Harry i Meghan, počinje priopćenje koje potpisuje sama kraljica Elizabeta II.

- Pitanja kojih su se dotaknuli, posebno ona koja se tiču rase, su zabrinjavajuća. Iako se nekih događaja možda prisjećamo na različite načine, svakako ih tretiramo vrlo ozbiljno i pozabavit ćemo se s njima privatno unutar obitelji. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi naše obitelji, stoji u saopćenju.

Kao što je poznato, u velikom intervjuu je Meghan, između ostalog, rekla i da je bilo trenutaka kada je razmišljala o suicidu te da je kraljevska obitelj ignorirala njene tegobe. Harry je, pak, govorio o narušenim odnosima sa svojim ocem Charlesom, za kojega je ustvrdio da mu se u jednom trenutku prestao javljati na telefon.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...