O OVOME BRUJI NJEMAČKA: Zvijezda Borussije Dortmund narugala se golmanu Seville, pogledajte zašto su ga protivnici ganjali po terenu

Fenomenalni Norvežanin je ponovo zabio dva gola ekipi Seville, te je najzaslužniji što je Borussia Dortmund otišla u četvrtfinale Lige prvaka.

  • Sport

  • 10. Mar. 2021  

  • 0

Pažnju u ovom meču privuklo je i nesportsko ponašanje norveškog napadača Erlinga Haalanda, nakon što je zabio pogodak iz penala u 54. minuti meča.

Haaland je iz drugog pokušaja savladao Bona, a zatim mu se narugao, što je izrevoltiralo fudbalere Seville koji su počeli Haalanda juriti po terenu.

 

Fudbaler Borussije je zbog ovakve proslave dobio žuti karton, a nakon utakmice je otkrio zašto je na ovaj način slavio pogodak.

"Promašio sam i Bono mi se počeo smijati. Kada sam ponovo šutirao i pogodio, osmijeha više nije bilo. Kada mi je dobacio nešto nakon prvog penala, pomislio sam da je bolje da postignem još jedan gol. Nemam pojma šta sam mu rekao. Iste riječi su bile koje je i on meni rekao i zaista ne znam šta to znači", rekao je nakon utakmice Haaland.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...