BRZA AKCIJA POLICIJE: Pretresi i hapšenja na više lokacija u Bosni i Hercegovini, pogledajte šta je policija zatekla na licu mjesta (FOTO)

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv O. M, B. G. i M. S. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka bit će dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u redovnoj proceduri.

  • Hronika

  • 10. Mar. 2021  10. Mar. 2021

  • 0

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, jutros sproveli operativnu akciju "Kej" koja je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga. U akciji su uahpšene tri osobe inicijala O. M, B. G. i M.S., svi iz Bosanske Gradiške.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada Gradiška koje koriste osumnjičeni i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skank, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

alt Izvor: MUP RS    
 altIzvor: MUP RS 

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv O. M, B. G. i M. S. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka bit će dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u redovnoj proceduri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...