„SB“ U OPĆOJ BOLNICI; POČELA VAKCINACIJA U FEDERACIJI BiH: Pogledajte ko je prvi primio vakcinu u Sarajevu… (FOTO)

Nakon što je pimio vakcinu, dr. Gavrankapetanović je poručio da je ovo značajan dan, te se zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na donaciji.

  • Vijesti

  • 10. Mar. 2021  10. Mar. 2021

  • 2

U Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" Sarajevo jutros je u devet sati počela vakcinacija osoblja Covid odjela ove ustanove. Riječ je o 170 doza vakcina, koje je nedavno donirala Srbija.

Vakcinu su među prvima primili direktor Opće bolnice dr. Ismet Gavrankapetanović i dr. Ednan Drljević.

Nakon što je pimio vakcinu, dr. Gavrankapetanović je poručio da je ovo značajan dan.

Zahvaljujem se Aleksandru Vučiću na donaciji vakcina. Ovim putem apelujem na građane, situacija je iznimno teška, zadnjih 7 dana došlo je do eksplozije virusa, poručio je Gavrankapetanović.

Dr. Ednan Drljević se zahvalio onima koji su omogućili da prekinu agoniju.

-13 mjeseci sam u Covid odjeljenju, imam komorbiditet i prvi sam na listi prioriteta, nemam antigena i pritisak je bio veliki i meni i kolegama, kazao je dr. Drljević.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš fotoreporter zabilježio na licu mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...