GROM IZ VEDRA NEBA: Laporta krenuo punom parom, Barcelona poslala ponudu za jednog od najboljih napadača svijeta?

Ekipa Barcelone navodno je poslala zvaničnu ponudu argentinskom fudbaleru Sergiju Agueru.



  • Sport

  • 10. Mar. 2021  

  • 0

Iskusni napadač će na kraju sezone nakon deset godina u klubu napustiti Manchester City, a TyC Sports tvrdi da je Barcelona 32-godišnjem napadaču poslala prvu zvaničnu ponudu.

Barcelona ne može previše novca trošiti na pojačanja. Uglavnom će na tržištu tražiti slobodne igrače, a novi predsjednik kluba Joan Laporta Aguero vidi jednim od najboljih rješenja među slobodnim igračima.

Također, Aguero je veliki prijatelj sa Lionelom Messijem. Dugo njih dvojica žele skupa zaigrati i klupski fudbal i čini se kako bi mogli dobiti šansu za to od naredne sezone.

Naravno, prvo će predsjednik Joan Laporta morati da nagovori Messija da ostane u klubu i pred novim rukovodstvom Barcelone je dosta posla u narednom periodu.

Aguero je od 2011. godine član Cityja. Za klub je odigrao 381 meč i zabio je 256 golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...