SALVA OPTUŽBI NA RAČUN VUČIĆA; SSP: "Kampanja laži i najbesramnijih uvreda, koju su po komandi pokrenuli Vučićevi tabloidi, ne može prikriti istinu o vezama..."

"Kampanja laži i najbesramnijih uvreda, koju su po komandi pokrenuli Vučićevi tabloidi, ne može prikriti istinu o vezama vrha države sa kriminalcima i ekstremistima", navodi se u saopštenju SSP.

  • Regija

  • 10. Mar. 2021  

  • 0

Stranka Slobode i pravde izdala je saopštenje u kome navodi "da besmislice, koje su Biljana Pilja i Sandra Božić, dvije perjanice SNS-a, izrekle danas na račun Marinike Tepić, samo svjedoče o potpunom rasulu i panici koja je zavladala u vrhu režima".

"Kampanja laži i najbesramnijih uvreda, koju su po komandi pokrenuli Vučićevi tabloidi, ne može prikriti istinu o vezama vrha države sa kriminalcima i ekstremistima. Marinika je dokazala da su Aleksandar i Andrej Vučić razgovarali sa ljudima koji su bili predmet istrage državnih organa. Pošto je to nemoguće opovrgnuti, SNS je umjesto odgovora izmislio potpunu besmislicu po kojoj je Marinika Tepić dobila 200.000 eura od Veljka Belivuka. Za takvu tvrdnju naravno da nisu mogli da prilože bilo kakav dokaz, jer je u pitanju ordinarna laž. Ali, džaba sve laži Pilje i Božićeve, džaba višesatni monolozi Aleksandra Vučića na svim televizijama, Srbija im više ne vjeruje. Srbija želi istinu i mi ćemo nastaviti da je svaki dan saopštavamo bez obzira na cijenu koju ćemo za to platiti”, navodi se u saopštenju SSP.

Podsjetimo,potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, predstavila je danas izvještaje ovlašćenog službenog lica iz kojih se vidi da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisluškivan zbog kontakata sa liderom Srpske desnice Mišom Vacićem, koji je bio na mjerama zbog ekstremizma. Tepić je rekla da je Vacić komunicirao i sa predsjednikom Srbije i sa njegovim bratom Andrejem, a prisluškivan je i jedan razgovor sa Nebojšom Stefanovićem, dok je bio na funkciji ministra policije. Zbog ovih kontakata, koji su ocijenjeni kao prijateljski i porodični, tvrdi Tepić, Vaciću nije oduzeto nelegalno oružje, a sam je u prisluškivanim razgovorima rekao da ga “Vučić plaća da sjedi kod kuće”, prenosi Nova.rs.

Inače, MUP je večeras izdao saopštenje, u kojem je Mariniku Tepić optužio da laže i omalovažava rad profesionalaca u Sektoru unutrašnje kontrole. Tepić je tim povodom za Nova.rs rekla da je jasno da su Aleksandar i Andrej Vučić legalno prisluškivani, pozivajući nadležne u Ministarstvu unutrašnjih poslova da upoznaju javnost sa dokazima o nelegalnom praćenju komunikacije predsednika države.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...