MALO KASNI ALI SE OGLASIO; RADONČIĆ: "Što je babi milo, to joj se i snilo!"

"Milorad Dodik već godinama sve svoje probleme i odgovornost prema građanima pokušava sakriti propagandnim mahanjem separatističkom zastavom", napisao je Radončić.

  • Mini market

  • 10. Mar. 2021  

  • 4

Današnji skandalozni i provokativni zaključci Narodne skupštine RS, posebno oni koji pozivaju na razdruživanje, “mirne razlaze” i “samoopredjeljenje naroda” potpuno su ništavni s pravnog i političkog aspekta.

Na svom Facebook profile oglasio se i Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a.

"Milorad Dodik već godinama sve svoje probleme i odgovornost prema građanima pokušava sakriti propagandnim mahanjem separatističkom zastavom.

Bh. patriotizam i civilizacijski standardi i principi, neuporedivo su jači i dominantniji od njegovog srednjevjekovnog nacionalističkog cimanja i strašenja i uznemiravanja svih građana Bosne i Hercegovine. Već viđena i više puta pročitana političko-propagandna priča.

Nova ubleha na stari način. Ili, narodski rečeno, što je babi milo, to joj se i snilo!"– poručio je Radončić, prenosi Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...