BAHATI PREDSJEDNIK SRBIJE NE PREZA NI OD ČEGA: Pogledajte kako je Vučić namjerno, pred kamerama, osramotio novinarku TV Pinka

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a jučer je od tamo dao intervju televiziji Pink. S njim je razgovarala novinarka Gordana Uzelac. 

  • Regija

  • 11. Mar. 2021  11. Mar. 2021

  • 3

Ona ga je u jednom trenutnu pitala a komentira navode koje je iznijela potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, a koja je rekla da je šef njene stranke, Miša Vacić, bio prisluškivan, a da su Vučić i njegov brat Andrej "upali u mjere legalnog prisluškivanja". 

Vučić je izbjegao odgovor i rekao kako Dragan Đilas (op.a. bivši gradonačelnik Beograda) i Marinika Tepić imaju račune na Mauricijusu. A onda je krenuo napadati novinarku, piše Nova.rs.

"Imate li vi račun na Mauricijusu? Znate li vi gde je Mauricijus, Gordana?", pitao je Vučić.

"Kome to postavljate pitanje?", pitala ga je novinarka.

"Pitam vas, znate li gde je Mauricijus?", ponovio je Vučić.

"Pa znam", odgovorila je novinarka.

"Gde?"

"Zašto je to važno?" pitala je Uzelac.

"Zato što znam da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno, ali oni znaju...", rekao je Vučić novinarki.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a ljudi napadaju Vučića jer je ponizio voditeljicu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...