ELLA DVORNIK U SJAJNOJ MODNOJ KOMBINACIJI: Suknja koju većina dama ima u ormaru... (FOTO)

Plisirane suknje neizbježan su modni komad u ormarima brojnih dama već nekoliko godina. Taj lepršavi model do pola lista vizualno smanjuje struk i popunjava bokove, a izvrsno se kombinira s tenisicama i štiklama.

  • Žena

  • 11. Mar. 2021  

  • 0

Njegovoj fleksibilnosti nije odoljela ni Ella Dvornik-Pearce, koja na svojem profilu na Instagramu rado dijeli inspiracije za modne igre. Hrvatska influenserica odlučila se na plisiranu suknju u izražajnoj narančastoj boji, koja se sjajno uklopila s njezinom bojom kose.

Suknju je sparila s još jednim popularnim i fleksibilnim komadom koji je u proljetnim danima sastavni dio brojnih street style kombinacija – bijelim tenisicama ravnih potplata. Točnije, odabrala je Valentinov model ukrašen prepoznatljivim kamenčićima ove talijanske modne kuće, piše zadovoljna.hr.

Izdanje je dopunila prugastom košuljom koju je zavezala oko struka kako bi naglasila ženstvenu siluetu, a kombinaciju dopunila s atraktivnom torbicom zebra uzorka i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Izdanje je dobilo velike pohvale Ellinih pratiteljica na Instagramu, a jedna od njih je i komentirala: Obožavam tvoj stil. Ništa ni s čim u pravilu ne ide, a tako ide sve skupa savršeno.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...