“ZAUVIJEK ĆEŠ TRČATI, DRAGULJU MOJ”: Majka četverogodišnjeg dječaka koga su rastrgli psi objavila poruku koja KIDA SRCE

Tragedija se dogodila u utorak oko 21 sat kad su mužjak i ženka rotvajlera iznenada napali četvorogodišnjaka u dvorištu porodične kuće u Senti.

  • Hronika

  • 11. Mar. 2021  

  • 5

Martina B, majka dečaka D. B. iz Sente, koga su u utorak na četvrti rođendan usmrtila dva bijesna rotvajlera u dvorištu porodične kuće, oprostila se jutros na društvenim mrežama od svog jedinca izuzetno potresnim riječima.

– Zauvijek ću da te grlim, zauvijek ću te maziti pred spavanje, zauvijek ćemo trčati po dolmi, zauvijek ćemo igrati fudbal, zauvijek ćemo igrati nasred sobe, zauvek ćemo gledati “Boss Baby”, zauvijek ćemo se smijati i vrištati od sreće, zauvek ćemo se vozati autom, zauvijek ćemo jesti tvoju omiljenu pizzu, zauvek ćemo se držati za ruke pred spavanje, zauvijek ću ti kupovati autiće, zauvek ćemo ići u tvoju omiljenu prodavnicu, zauvijek ćemo listati tvoje omiljene knjige, zauvijek ćemo kuvati… Zauvijeek ćeš trčati ljudima u zagrljaj, zauvek ćeš ljubiti ljude po tri puta, pa i u čelo, zauvijek ćeš trčati, zauvijek ćeš se igrati omiljenim autićima, zauvek ćeš igrati fudbal… Zauvijek!!! Mama te voli dragulju mamin najveći, zauvijek si srce mog srca, duša moje duše, zauvijek si snaga zbog koje se borim, zauvijek si najlepši mamin, zauvijek si najlepši osmeh, zauvijek si sve što može biti zauvijek. Sine mamin, jedincu moj, zauvijek si tu uz mene i mama te osjeća i voli zauvijek najviše na svijetu – napisala je Martina B.

Podsjetimo, tragedija se dogodila u utorak oko 21 sat kad su mužjak i ženka rotvajlera iznenada napali četvorogodišnjaka u dvorištu porodične kuće u Senti, piše Kurir.

Majka je skočila na bijesne pse da istrgne dijete, ali je mališan preminuo u kolima Hitne pomoći na putu ka bolnici. Martina B. je inače teško povrijeđena dok je pokušala da spasi sina.

Tužilac je juče naredio momentalnu eutanaziju životinja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...