NA POMOLU JE TRANSFER BOMBA GODINE: Agent Cristiana Ronalda započeo pregovore sa slavnim klubom...

Cristiano Ronaldo dobro igra u Juventusu, ali njegovi golovi nisu pomogli klubu da ostvari ciljeve.

  • Sport

  • 12. Mar. 2021  

  • 0

Liga prvaka je cilj zbog kojeg je Ronaldo prije tri godine doveden u Juventus. Međutim, to i dalje ostaje samo san za torinski klub, nakon što je Staru damu u utorak navečer u osmini finala takmičenja izbacio Porto.

Ronaldo je u očaju, a kakav će tek očaj da bude ako nakon devet sezona Stara dama ostane bez Scudetta. 

Portugalac bi na kraju sezone mogao da napusti Torino. Bombu je sinoć objavio novinar Jose Pedrerol u emsiji El Chiringuito, nakon što je otkro da je agent Jorge Meneds u pregovorima s Realom o mogućem povratku Ronalda na Santiago Bernabeu.

Ronaldo se nije na lijep način rastao s Florentinom Perezom, zbog čega bi mogao propasti njegov pokušaj povratka, no riječ je o  igraču koji je previše zadužio Kraljeve i kojeg trener Zidane želi u svom timu.

Šta će se na kraju dogoditi saznat ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...