MUZUR PORUČIO JOVANOVIĆU: "Lično si mi drag i lafac si, ali neka, NEMOJ BRANITI NEODBRANJIVO. Naš narod je doktorirao šuplju…”

Status prenosimo u cjelosti.

  • Mini market

  • 13. Mar. 2021  13. Mar. 2021

  • 9

Načelnik općine Ilidža Nermin Muzur objavio je status na svom Facebook profilu i uputio poruku Čedomiru Jovanoviću nakon što je on gostovao na Face televiziji i vrijeme predviđeno za to iskoristio da brani aferu ‘Respiratori’ i aktere iste.

Status prenosimo u cjelosti:

To što si skupio kredita, što te gotivimo radi tvojih stavova o BiH, o agresiji na BiH, to što si laf i tako dalje ne daje ti baš za pravo da u jednoj od najgledaniji emisija u BiH dođeš u kožnom i futrovanom prsluku i relativiziraš priču respiratora, nadležnosti države, federacije, kantona, potvrđene optužnice, nesbosobne funkcionere i tako dalje.

Cijenimo te zbog gore navedenog, lično si mi drag i lafac si, ali neka, nemoj braniti neodbranjivo i nemoj nas učiti nečemu što svi jako dobro znamo.

Dobro ti nama došao u BiH, odmori u SA, ozdravi nam potpuno. Ove koje savjetuješ ako imaš neko konkretno rješenje šapni im, pomozi im, a samim tim ćeš pomoći i svima nama.

Naš narod je doktorirao šuplju, kod nas se to kaže, nemoj nam mokrih nogu pod jorgan.

To što si skupio kredita, što te gotivimo radi tvojih stavova o BiH, o agresiji na BiH, to što si laf i tako dalje ne...

Objavljuje Nermin MuzurSubota, 13. ožujka 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...