OPROSTILA MU SVE, I LJUBAVNICE I IZDAJU: Najpoznatiji američki celebrity par opet je zajedno…

Khloe Kardashian ponovno je pokazala svoje veliko srce i veliku volju za odrržavanjem svojih ljubavnih veza. Odlučila je vratiti se u zagrljaj muškarcu koji ju je varao dok je bila trudna, a sve je objasnila na Instagramu.

  • Show

  • 15. Mar. 2021  

  • 0

"Oni kojima je suđeno da budu zajedno moraju proći kroz razne situacije koje će ih razoriti, kako bi iz svega izašli još snažniji", napisala je Khloe Kardashian u romantičnoj rođendanskoj čestitci Tristanu Thompsonu te otkrila da su ponovno zajedno, i snažniji no ikad.

Gledatelji reality showa "Keeping Up With The Kardashians" dobro znaju da je Khloe Kardashian poznata kao najtolerantnija sestra, puna suosjećanja, koja uvijek pokušava sagledati i razumjeti "drugu stranu".

Nažalost, to ju često dovodi do nesretnih ljubavnih veza, od braka s košarkašem Lamarom Odomom, koji je više puta iznevjerio njezino povjerenje pred očima javnosti, a ona ga je godinama pokušavala spasiti od pakla droge te mu pomoći da stane na noge.

Uslijedila je veza s reperom Frenchom Montanom, kojeg je uhvatila kako se dopisuje s više žena odjednom te šalje i prima fotografije i poruke neprimjerena sadržaja, a zatim je 2016. uslijedila velika ljubavna priča s još jednim košarkašem, Tristanom Thompsonom.

Obitelj i fanovi ponadali su se da je Khloe napokon pronašla srodnu dušu i muškarca koji je neće povrijediti, a prva je godina veze djelovala poput bajke.

Izdaja za izdajom u najosjetljivije doba

2017. Khloe i Tristan objavili su da čekaju kćerkicu, a pred sam kraj trudnoće, počele su nevolje. Naime, prvo je u javnost iscurila snimka na kojoj Tristan u noćnom kljubu ljubi dvije djevojke odjednom, što je Khloe zanemarila te mu priredila veliku zabavu za 27. rođendan.

Ubrzo nakon toga, izašla je snimka na kojoj Tristan ljubi djevojku na krovu zgrade, što je Khloe teže palo.

Ipak, kad je rodila kćerkicu True u travnju 2018. godine, Tristan je bio prisutan na porođaju. "Bez obzira na sve što mi je napravio, nikad mu ne bih mogla oduzeti ovaj trenutak", objasnila je.

Nakon rođenja kćerkice True, Khloe i Tristan ponovno su se povremeno viđali, a onda je uslijedila izdaja koja je Khloe najteže pogodila.

Kap koja je prelila čašu

Naime, otkriveno je da je Tristan na svojoj kućnoj zabavi ljubio Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine polusestre Kylie, koju je obitelj Kardashian prigrlila "kao svoju" te kojoj su pomogli da stekne popularnost i zarađuje velike svote novca.

Sama Jordyn Woods priznala je poljubac te cijelu situaciju iskoristila kako bi dobila "svojih pet minuta". Osvanula je na naslovnici Cosmopolitana te dobila ugovor za vlastiti kolekciju umjetnih trepavica i brojne druge unosne poslove, dok joj je užasnuta Khloe putem društvenih mreža slala poruke da joj je razorila obitelj.

Kako god bilo, Tristan i Khloe ponovno su se uspjeli zbližiti za vrijeme pandemije, a u posljednje vrijeme sve se više govorilo o pomirbi.

Ipak je odlučila sve ostaviti u prošlosti, i puna nade krenuti naprijed

Da su glasine istinite, Khloe je otkrila na svom Instagram profilu, gdje je povodom 30. Tristanovog rođendana objavila fotografiju na kojoj su s kćerkicom True te napisala:

"Oni kojima je suđeno da budu zajedno moraju proći kroz razne situacije koje će ih razoriti, kako bi iz svega izašli još snažniji".

"Hvala ti što si mi pokazao da možeš napraviti sve što si obećao. Hvala što si otac kakav jesi. Hvala za najboljeg prijatelja kojeg imam u tebi. Zahvalna sam što s tobom mogu raditi apsolutno ništa i osjećati da je to sve. Nadam se da znaš na današnji dan i da ćeš znati zauvijek koliko te volim. Ne mogu dočekati stvaranje novih uspomena. Ovo ej trenutak u kojem život postaje dobar".

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...