PREMIJER KS U PROBLEMIMA; ZAHIRAGIĆ IZRAZIO SUMNJU I PORUČIO: "Budite hrabri Forto i imaćete podršku SDA"

Kako je rekao Zahiragić, premijer Forto je tokom svog obraćanja rekao da traži podršku, a nemamo ni jedno riješenje "na stolu".

  • Politika

  • 15. Mar. 2021  15. Mar. 2021

  • 3

Zastupnik SDA u Skpštini KS Haris Zahiragić također je govorio tokom današnje vanredne sjednice, naglasivši da je Klub zastupnika SDA dao punu podršku održavanju hitne sjednice Skupštine jer su očekivali da će na njoj biti razmatrane konkretne mjere.

Kako je rekao Zahiragić, premijer Forto je tokom svog obraćanja rekao da traži podršku, a nemamo ni jedno riješenje "na stolu".

"Forto ima punu podršku SDA ukoliko će biti dovoljno hrabar da preloži konkretno mjere. Zašto ova vlada nije zatvorila skijališta, ako imate informaciju da su skijališta jedan od velikih izvora zaraze? Namjeravate li otvoriti nove covid centre kako biste rasteretili KCUS i Opću bolnicu, namjeravate li uvesti tri smjene u domove zdravlja? Šta konkretno tražite od Skupštine da podrži", pitao je Zahiragić.

Zahiragić je izrazio sumnju da Forto ima problema sa koalicionim partnerima, koji mu, kako kaže, brane da provede konkretne mjere, piše Klix.

"Budite hrabri Forto i imaćete podršku Kluba zastupnika SDA", kazao je Zahiragić

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...