ĐUKANOVIĆ IMA DRUGAČIJI POGLED: "Ovim rezultatom najavljujemo skori POVRATAK U DRŽAVNU VLAST"

Demokratska partija socijalista popravila je rezultat u odnosu na parlamentarne izbore i time najavila svoju stabilnu ulogu na crnogorskoj političkoj sceni i skoriji povratak u državnu vlast u Crnoj Gori, ocijenio je predsjednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović u intervjuu za Novu BiH.

  • Regija

  • 15. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 4

On je poručio i da izbori u Nikšiću nisu njegov politički kraj i da je DPS i dalje najjača partija.

“Iz partijskog ugla nemamo razloga za nezadovoljstvo. Ekstremni nacionalizam je doživio poraz. Nekoliko mjeseci nakon pobjede vladajuće koalicije još je na sceni euforija pobjednika, tako da je mali broj birača bio u stanju da racionalno razluči kvalitet vršenja vlasti i mislim da će i to uslijediti narednih mjeseci”, rekao je crnogorski predsjednik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...