BARCA SLAVI, PJANIĆ TUGUJE: Titula više nije daleko, pogledajte spektakularne golove s Camp Noua u režiji Messija i Griezmanna

Barcelona je na Camp Nouu ugostila Huescu i rutinski došla do pobjede (4:1).

  • Sport

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 0

U prvih 45 minuta bilo je 2:1 i viđena su dva spektakularna gola. Prvo je Lionel Messi sjajno pogodio u 13. minuti, zatim Griezmann u 35. minuti. Ter Stegen je u posljednjim sekundama prvog dijela napravio penal, a Mir je bio siguran za 2:1.

Isti igrač je imao nevjerovatan promašaj prije nego što je Mingueza glavom loptu spremio u mrežu za 3:1 u 53. minuti, i to nakon nove asistencije Messija.

Argentinac je do kraja postigao i 21. ligaški gol i samo potvrdio sjajnu formu, ali i veliku klasu u poznim igračkim godinama.

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić nije dobio ni minutu i čini se da na njega Koeman više ne računa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...