ZAŠTO DONALD TRUMP O OVOME NE SMIJE IZGOVORITI NIJEDNU RIJEČ: "Uništili bi me kao Morgana..."

Miller je, gostujući u jednom podcastu, rekao da je Trumpu malo falilo da javno podijeli svoje mišljenje, ali je bivši predsjednik na kraju zaključio kako to nije dobra ideja. 

  • Show

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 1

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump nije htio javno komentirati šokantni intervju Meghan Markle (39) i princa Harryja (36), jer se, kako kaže njegov bivši saradnik Jason Miller, "bojao da ga ne unište kao Piersa Morgana". 

Miller je, gostujući u jednom podcastu, rekao da je Trumpu malo falilo da javno podijeli svoje mišljenje, ali je bivši predsjednik na kraju zaključio kako to nije dobra ideja. 

- Kad sam jutros pričao s njim, rekao mi je: "Da, ona nije dobra. Rekao sam to i prije, ali sada to svi vide. No, ako kažeš nešto negativno, uništit će te. Pogledaj Piersa" - prepričao je bivši saradnik. 

Podsjetimo, voditelj Piers Morgan (55) dao je otkaz na mjestu voditelja emisije "Good Morning Britain" nakon što su ga napali zbog izjava o Meghan Markle.

- Ovaj je intervju sramotna izdaja kraljice i kraljevske porodice. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj porodici i monarhiji je sramotno - napisao je Morgan nakon intervjua i dodao: 

- Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu porodicu, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove supruge odgovore prije nego što počnu sa mržnjom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...