OŠTRA REAKCIJA NAŠE STRANKE: "Ustavni sud je priznao KAPITULACIJU VLASTITE DRŽAVE pred izazovima pandemije i..."

"Ustavni sud je samog sebe izuzeo iz opšteg stanja nevolje", navode iz Naše stranke.

  • Mini market

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 2

Povodom vakcinacije članova Ustavnog suda BiH u susjednoj Republici Srbiji oglasili su se iz Naše stranke.

"Ustavni sud je samog sebe izuzeo iz opšteg stanja nevolje, priznao kapitulaciju vlastite države pred izazovima pandemije i otišao u drugu državu da se vakciniše, jer država u kojoj predstavlja vrhovnu sudsku vlast nije u stanju da nabavi vakcine", navodi se u saopćenju. Osim toga, kazali su da je Ustavni sud to učinio prvi, a nema razloga da sumnjaju da su i druge državne institucije spremne na sličan korak.

"Poruka koju time šalju građanima je da se ne nadaju da će im njihova vlast uopšte i nabaviti vakcine, jer su njeni predstavnici našli način da obezbijede sebe i svoje porodice. Takva poruka zaslužuje jedan jedini odgovor – smjenu takve vlasti", zaključuje se u saopćenju Naše stranke, prenosi Klix.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...