SRBIJANSKI UGOSTITELJI ISPROZIVALI ŠORMAZA I VUČIĆA: "Pozovi predsjednika, nek' dođe među narod, da vidi šta narod misli o njemu..." (VIDEO)

Šormaz je došao automobilom, stao je ispred nezadovoljnih ugostitelja i onda izašao iz vozila, a okupljeni ugostitelji su nakon toga ušli u verbalnu raspravu sa poslanikom naprednjaka te su jasno stavili do znanja Šormazu šta misle o njemu, ali i o SNS-u i Aleksandru Vučiću.

  • Regija

  • 16. Mar. 2021  17. Mar. 2021

  • 0

Danas je ispred Narodne skupštine Republike Srbije održan prostest ugostitelja, nezadovoljnih novim epidemiološkim mjerama Vlade. Na protest je došao i narodni poslanik Srpske napredne stranke Dragan Šormaz, koji je ušao u verbalni sukob sa okupljenim ugostiteljima.

Šormaz je došao automobilom, stao je ispred nezadovoljnih ugostitelja i onda izašao iz vozila, a okupljeni ugostitelji su nakon toga ušli u verbalnu raspravu sa poslanikom naprednjaka, te su jasno stavili do znanja Šormazu šta misle o njemu, ali i o SNS-u i Aleksandru Vučiću.

 Pozovi predsjednika, nek' dođe među narod, da vidi šta narod misli o njemu - rekao je Šormazu jedan od okupljenih. 

- Eno ti ga preko puta (u predsjedništvu), pa idi pa mu se javi - odgovorio je Šormaz.

Umjesto da sasluša okupljene ugostitelje i njihove prijedloge proslijedi dalje (što je i posao narodnog poslanika), Šormaz se raspravljao s njima, bez ikakvog smislenog stava, Prenosi Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...