CURE NOVE PIKANTERIJE S BRITANSKOG DVORA: Ko je napravio grozne stvari i rasplakao Meghan Markle

Meghanin glasnogovornik odbio je komentirati navodnu situaciju, a nije se oglašavao ni kraljicin glasnogovornik. 

  • Show

  • 17. Mar. 2021  17. Mar. 2021

  • 0

Tokom boravka u Frogmore Cottageu, vojvotkinja Meghan Markle (39) i njezina majka Doria Ragland (64) nisu smjele ući u Windsor kako bi se počastile kafom, piše OK! magazin. Izvori bliski porodici kažu da je Doria tada rekla kćeri: "Zaglavila si ovdje." Meghanin glasnogovornik odbio je komentirati navodnu situaciju, a nije se oglašavao ni kraljicin glasnogovornik. 

Vojvotkinja od Sussexa, koja je uputila službenu žalbu Ofcomu (britanskom vladinom uredu za komunikacije) zbog optužbi voditelja Piersa Morgana (55), govorila je u nedavnom intervjuu kod Oprah Winfrey (67) kako se osjećala usamljeno dok je bila u kraljevskoj porodici sa princem Harryjem (36).

Meghan je, također, priznala da je imala suicidalne misli dok je bila u Velikoj Britaniji, jer je mislila da bi njezina smrt sve riješila. Bivša zvijezda serije "Suits" tvrdi da je otišla ljekarima kako bi dobila potrebnu pomoć zbog lošeg psihičkog stanja, ali joj to, navodno, nije odobreno. 

Meghan tvrdi da je pitala jednog od najstarijih članova kraljevske porodice može li dobiti pomoć, ali rečeno joj je da to ne bi bilo dobro za ugled kraljevske porodice. Dok se slamala u suzama, Meghan je rekla voditeljici Oprah: "Jednostavno, nisam vidjela rješenje. Nisam željela više biti živa."

Vojvotkinja je, također, priznala da je dolazak na premijeru svjetske atrakcije "Cirque du Soleil" u Royal Albert Hallu u januaru 2019. provela plačući. Kaže da je vrijeme dok su svjetla bila ugašena provela u suzama prije nego što se pribrala i nasmiješila kad su se svjetla upalila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...