BAYERN JE SLAVIO PROTIV LAZIJA, ALI UTAKMICU JE OBILJEŽILA PRAVA DRAMA: Urlici su odjekivali Allianz Arenom, čim su ostali dotrčali do gostujućeg igrača, počeli su se hvatati za glavu

Branilac naslova Bayern München osigurao je četvrtfinale Lige prvaka.

  • Sport

  • 18. Mar. 2021  18. Mar. 2021

  • 0

Bavarci su u revanšu osmine finala na Allianz Areni savladali Lazio sa 2:1. 

Bayern je uvjerljivu rimsku pobjedu (4:1) protiv Lazija potvrdio trijumfom i na Allianz Areni. Vodeći pogodak za Bavarce postigao je Robert Lewandowski u 33. minuti iz kaznenog udarca. Na 2:0 povećao je Choupo-Moting u 73. minuti, samo dvije minute nakon što je zamijenio Lewandowskog. Utješni pogodak za Italijane postigao je Parolo u 82. minuti.

Osim pobjede Bavaraca, valja izdvojiti i užasan trenutak na susretu kada je nogometaš Lazija Manuel Lazzari urlao od bolova na centru igrališta. Naime, mali prst njegove ruke se prilikom jednog starta neprirodno okrenuo, što je izazvalo jaku bol.

Lazzarija su odmah okružili igrači obje ekipe, jer su željeli vidjeti o čemu je riječ.

Nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, Lazzari je zamijenjen.

Video dramatičnog trenutka pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...