CURE DETALJI HORORA KOD LAKTAŠA: Zdravko pucao u suprugu Nevenku, jer je htjela otići u Austriju kod...

Zdravko Milanović (67) iz Čardačana kod Laktaša pucao je na suprugu Nevenku (56), jer je bio ljut zato što je ona opet željela da ide u Austriju kod snahe, saznaje “Glas Srpske”.

  • Hronika

  • 19. Mar. 2021  19. Mar. 2021

  • 0

On je to, navodno, ispričao tokom ispitivanja u policiji. Izvor blizak istrazi je kazao da je njegova supruga prije nekoliko dana bila kod snahe, a kobne večeri mu je rekla da želi opet da ide, zbog čega je izbila svađa.

Milanoviću, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva, jučer je određen pritvor na zahtjev banjalučkog Okružnog tužilaštva zbog bojazni od uticaja na svjedoke i dokaze, kao i zbog bojazni od remećenja reda i mira.

Njegov branilac Zoran Jošić najavio je žalbu na odluku o pritvoru.

- Dobro je što je sud odbio da mu odredi pritvor zbog bojazni od ponavljanja djela, ali smatram da nema osnova ni po drugim tačkama - rekao je Jošić.

Osumnjičeni je u ponedjeljak oko 23 sata u njihovoj porodičnoj kući pucao u Čardačanima, pogodio suprugu Nevenku u grudi i teže je povrijedio. Žena je smještena u Univerzitetski klinički centar RS i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja. Saznajemo da je Milanović nakon poziva upućenog policiji sjeo u automobil, otišao u policijsku stanicu Laktaši i predao se te im dao pušku.

Milanović je bio lovac te je tako imao i pušku iz koje je, kako se sumnjiči, pucao u suprugu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...