MUP KANTONA SARAJEVO OTKRIO DETALJE PUCNJAVE U NASELJU ALIPAŠINO POLJE: Brat Bube Corellija odbio hospitalizaciju nakon što je ranjen...

U Sarajevu je sinoć u 19:27 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja, a tom prilikom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne povrede, navodi se u izvještaju MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 20. Mar. 2021  20. Mar. 2021

  • 2

- Dana 19. 3. 2021. godine u 19:27 sati, Četvrta PU - PS Novi Grad obaviještena je da je na raskrsnici ulica Ive Andrića - IX transverzala, općina Novi Grad, od strane NN lica došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je lice M. R. iz Sarajeva u predjelu leđa zadobilo povrede koje su na CUM-u UKC-a Sarajevo od strane doktora konstatovane kao lake tjelesne povrede -stoji u izvještaju MUP-a Kantona Sarajevo.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je naložio da se zbog osnova sumnje da je izvršeno krivično djelo pokušaj ubistva na licu mjesta izvrši uviđaj i poduzmu sve druge potrebne mjere i radnje, što je uviđajna ekipa MUP-a Kantona Sarajevo i izvršila, navodi se u izvještaju.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela te na identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Nezvanično, ranjen je Renato Mikac, brat repera Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli, a Mikac je nakon ranjavanja odbio hospitalizaciju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...