LOŠE VIJESTI ZA MIRALEMA PJANIĆA: Nogometaši Barcelone se izjasnili, bh. veznjak bi na ljeto mogao napustiti klub!?

Čini se da i Laporta planira da zadrži Koemana naredne sezone i ako igrači to zaista žele, nema potrebe da se nešto mijenja, piše španski dnevnik.

  • Sport

  • 21. Mar. 2021  

  • 0

Prema pisanju uglednog katalonskog "Sporta", većina igrača Barcelone je za ostanak Ronalda Koemana.

Dolazak Koemana nije obećavao, klub je imao očajan period, no situacija se malo popravila u zadnjih nekoliko sedmica. Atmosfera je bolja od imenovanja Joana Laporte za predsjednika, a čini se da se u međuvremenu i Koeman dopao nogometašima.

Čini se da i Laporta planira da zadrži Koemana naredne sezone i ako igrači to zaista žele, nema potrebe da se nešto mijenja, piše španski dnevnik.

To će najgore pasti Miralemu Pjaniću, budući da bh. reprezentativac vrlo malo igra pod vodstvom Koemana i moglo bi se lako dogoditi da na ljeto potraži novi klub.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...