"STAVLJAMO ZAVJESU NA ONO ŠTO JE BILO...": Džeko i ostali "Zmajevi" u nevjerici slušali govor Dodikovog sestrića

Selektor Ivaylo Petev održao je sinoć prvi sastanak s reprezentativcima BiH, a obratio im se i novi predsjednik Saveza.

  • Sport

  • 23. Mar. 2021  23. Mar. 2021

  • 3

Prije nego što se obratio igračima, generalni sekretar Adnan Džemidžić predstavio je novo rukovodstvo Saveza, predsjednika Vicu Zeljkovića, potpredsjednike Ivana Beusa i Irfana Durića.

Predsjednik NSBiH Vico Zeljković, inače sestrič člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, u kratkom govoru je, između ostalog, kazao:

„U ime Saveza i u svoje lično ime, želim da vam zahvalim što ste tu i da vam kažem da je Savez servis reprezentaciji te da ćemo sve učiniti da vam obezbijedimo najbolje uslove za rad. Stavljamo „zavjesu“ na ono što je bilo, idemo dalje, ono što je dobro, zadržaćemo, a greške ispravljati. Uspjeh reprezentacije generiše neke stvari kad je fudbal u pitanju u Bosni i Hercegovini, zato nam je svima važan rezultat. Treba da znate da vjerujemo u vaš kvalitet i da zajedno želimo da stvaramo harmoniju i dobru atmosferu. Na kraju, još jednom ponavljam, Savez, a i ja lično ćemo uvijek biti tu za vas.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...