ZGODNA MANEKENKA OJADILA PREDSJEDNIKA HNS-a: Kristina Šukeru nakon prekida ne vraća skupocjenu limuzinu, vrijednu čak…

Šuker je dosad ljubio Maju Cvjetković zbog koje je svojedobno potegao u Ameriku, splitsku manekenku Draganu Radošević, Kristinu Bradač, Ivu Majoli i špansku voditeljicu Anu Obregon. 

  • Estrada

  • 23. Mar. 2021  23. Mar. 2021

  • 0

Kristina Bralo (28) i Davor Šuker (53) u tajnosti su prekinuli još prije nekoliko mjeseci, ali je vijest o kraju ljubavi tek sad dospjela u javnost.

No, uprkos prekidu, Kraljica Hrvatske 2013. godine i pjevačica u usponu i dalje vozi auto šefa HNS-a, doznaje "RTL Exkluziv". Riječ je o Mercedesu vrijednom 600.000 kuna sa personaliziranom registracijom, odnosno Kristininim inicijalima i datumom rođenja.

 24sata

Foto: Instagram

Kristina je snimljena kako auto vozi do solarija, jer treba kožu pripremiti za ljeto. Inače, Šuker je darovao automobil, Audi, i bivšoj manekenki Kristini Bradač, ali mu ga je ona nakon prekida vratila.

24sata

Foto: Privatni album

Kristina i Šuker prekinuli su, kako se doznaje, uoči njegovog puta u Ameriku. Kristini, navodno, nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje. Osim toga, šuška se, krivo joj je bilo i kad je pozirao na tribinama s bivšom splitskom manekenkom Mijom Franić (27).

Da su Kristina i Šuker skupa, šuškalo se od prošlog ljeta. Bivša manekenka, visoka 178 centimetara,, s idealnim mjerama 90-60-90, osvojila ga je na prvu. Ipak, par nikad nije htio pričati javno o svojoj vezi. Kristina nam je tek potvrdila da poznaje Šukera, ali tad je demantirala da su skupa. Nedugo nakon pisanja kako su par, zbunila je pratioce na svojoj društvenoj mreži fotografijom prstena, za koji se počelo nagađati da je zaručnički.

Zagreb: Šuker dolazi na Općnski sud zbog tužbe za klevetu

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Inače, nakon prekida sa Šukerom, Kristina je iznenada zaključala društvene mreže te se povukla iz javnosti. Šuker je dosad ljubio Maju Cvjetković, zbog koje je svojedobno potegao u Ameriku, splitsku manekenku Draganu Radošević, Kristinu Bradač, Ivu Majoli i špansku voditeljicu Anu Obregon

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...