NOVI DETALJI; MMA BORAC UBIJEN DOK JE SMIRIVAO SUKOB: Uslijedila je krvava osveta njegovog brata...

U tragičnom razvoju događaja, borac je dobio ubodnu ranu u srce nakon što ga je muškarac napao. Prebačen je u lokalnu bolnicu, gdje je, uprkos pokušajima ljekara da mu spase život, preminuo od povreda.

  • Hronika

  • 24. Mar. 2021  24. Mar. 2021

  • 0

Ruski MMA borac Alan Hadžiev izboden je nožem u svađi u restoranu u Mozdoku u sjevernoj Osetiji prije nego što je njegov brat, navodno, ubio osumnjičenog napadača kao odgovor, javlja ruski "RT.Sport".

Tragedija koja je potresla tamošnju javnost, dogodila se u utorak navečer u restoranu "Vegas", gdje je 31-godišnji borac otišao s bratom. Iz zasad nepoznatih razloga, prepirka između nekoliko posjetilaca prerasla je u tučnjavu, a Hadžiev je, navodno, pokušao razdvojiti strane koje su bile u sukobu.

U tragičnom razvoju događaja, borac je dobio ubodnu ranu u srce nakon što ga je muškarac napao. Prebačen je u lokalnu bolnicu gdje je uprkos pokušajima ljekara da mu spase život preminuo od povreda.

Prema nepotvrđenim izvještajima, Alanov brat je u osvetničkom pohodu napao osumnjičenika, koji je, također, preminuo od povreda, piše Hayat.ba.

Pokrenut je krivični postupak, dok je uključen i lokalni vojni istražni odjel, jer je Hadžiev brat, navodno, vojnik.

Šef ruske regije Mozdok Oleg Habalov potvrdio je smrt borca putem objave na Instagramu, izrazivši saučešće porodici Hadžiev.

- Kakav je to sjajan momak bio! Jučer sam razgovarao s njim… kako se to moglo dogoditi? Iskreno saučešće svim njegovim prijateljima i rođacima. U životu je mogao učiniti mnogo dobrih stvari! - napisao je.

Hadžiev je dvostruki svjetski prvak u full contact fightingu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...