NEZAPAMĆENA ČISTKA U SVLAČIONICI: Barcelona prodaje velike zvijezde, među njima je i Miralem Pjanić

Novi predsjednik Barcelone Joan Laporta sa svojim rukovodstvom započinje novu eru kluba, a nakon jučerašnjih razgovora, odlučeno je da nizozemski stručnjak Ronald Koeman nastavi s poslom na trenerskoj klupi.

  • Sport

  • 25. Mar. 2021  25. Mar. 2021

  • 0

Klub planira dovesti nekoliko novih igrača. Spominju se Erling Haaland, David Alaba, ali i mnogi drugi, no njihovo dovođenje iziskuje i prodaju brojnih prvotimaca.

"El Chiringuito" je objavio listu fudbalera koje Barcelona namjerava prodati u ljetnom prijelaznom roku i tu su zaista velika imena.

Tu je i ime bh. veznjaka Miralema Pjanića, koji je, sudeći po katalonskim medijima, već otpisan, a svakako da najveću pažnju privlače imena Antoinea Griezmanna i Philippea Coutinha.

Pored njih, na listi za prodaju su i Junior Firpo, Samuel Umtiti, Neto, Carles Alena, i Riqui Puig.

Većinu njih vjerovatno nećemo gledati u dresu Barcelone naredne sezone, a vidjet ćemo ko će zaista i otići.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...