MILANOVIĆ UDARA "ISPOD POJASA": "PLENKOVIĆ JE RUŽAN, a o ženama govori kao svodnik..."

"Plenković je samo obični magistar, dakle ništa, kao ni ja", kazao je Milanović.

  • Regija

  • 26. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 5

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović iskoristio je posjetu Rijeci da nastavi žestokim riječima se obračunavati s neistomišljenicima, a posebno s premijerom Andrejom Plenovićem.

"Plenković je samo obični magistar, dakle ništa, kao ni ja", kazao je.

"Ima jedan film - Brutti, sporchi e cattivi. To jest, Ružni, prljavi, zli - talijanski film. Prvi je ružan, to je Plenković, ne mislim na fizičku pojavnost, ali ženi od 50 godina govori kao da je njegova priležnica, a on svodnik", kazao je Milanović komentarišući raspravo oko kandidature Zlata Đurđević za predsjednicu Ustavnog suda.

Drugi je prljav, Pupovac, koji je rekao da je padobranka, dodaje, čovjek koji je ušao u Sabor s 10 hiljada glasova. Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu", smatra Milanović.

Okomio se i na predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića rekavši kako ga cijela Hrvatska zove "Njonjo", prenosi Klix.

"Gospodin Njonjo, tako ga zovu i u HDZ-u, on se danas outao u Saboru. Rekao je ono što suverenisti, suverenacisti govore danima, na razini šovinističke mržnje. Rekao je danas da je protiv Đurđević, zato što je ona bila protiv izručenja osoba odgovornih za ubojstva Đurekovića", izjavio je Milanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...