NIKO KAO IBRA: Pogledajte potez Zlatana Ibrahimovića koji će reprezentativci Kosova dugo pamtiti

Reprezentacija Švedske sinoć je u gostima pobijedila Kosovo sa 3:0 u meču drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

  • Sport

  • 29. Mar. 2021  29. Mar. 2021

  • 0

Gosti su poveli već u 12. minuti utakmice, kada je Zlatan Ibrahimović na spektakularan način asistirao Augustinssonu, koji je pogodio za 1:0.

Samo četiri minute kasnije, Isak je izašao sam ispred golmana Kosova i zaobišao ga, a onda je poslao loptu nebu pod oblake.

No, Isak se u 35. minuti uspio iskupiti za ovaj promašaj. Ibrahimović ga je uspolio, a napadač Švedske je iz drugog pokušaja uspio da pogodi za 2:0.

Šveđani su posao u ovoj utakmici riješili u 70. minuti. Sudija je svirao penal, a loptu je uzeo Larsson, koji je bio siguran s bijele tačke za konačnih 3:0.

Selekcija Švedske je prva u grupi B sa šest bodova, dok je Kosovo posljednje bez osvojenih bodova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...