TEK SAD ĆE SE ZAKUHATI: Konaković pred TV kamerama pokazao prepisku sa Majstorovićem, pogledajte šta su pisali o Bogićeviću i Skaki

Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde, u novom izdanju dijaloške emisije "Plenum", pokazao je poruke koje je slao Željku Majstoroviću, a koje se tiču izbora gradonačelnika Sarajeva.

  • Mini market

  • 30. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 4

Kaže da ga je zamolio da ne padne pod utjecaj ovakvog sistema.

"Nijedno slovo o Ademoviću i cijela poruka o Bogićeviću. Jer je prevažno da Bogić Bogićević dođe na čelo ovog grada. Poruku sam gospodinu Majstoroviću uputio u emociji u kojoj mu objašnjavam kakav scenarij nas čeka. I postavlja se još jedno važno, ključno pitanje - zašto SDA nije kandidovala svog vijećnika kao pandan Jasminu Ademoviću? Nisu htjeli samo zato što su htjeli Srdića, da ne bude Bogićević. Nijedno slovo nisam Majstoroviću napisao ni za sebe, ni za NiP, ni za Ademovića. Pisao sam samo za Bogićevića."

U nastavku pogledajte prepisku Konakovića i Majstorovića:

alt

alt

alt

alt

Cijelu emisiju "Plenum" FTV-a možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...